21 Şubat 2011 Pazartesi

Gözlem Tam Gaz Devam Ediyor

Güney Amerika 20 Yaş Altı Turnuvasının sona ermesinin üzerinden yeterince zaman geçti. Artık yeni hedef, ikinci yarısı başlayan liglerdeki genç yetenekleri, potansiyelli oyuncuları, tespit edip blogda paylaşmak olacak. Kendime ilk durak olarak Serie B, İngiltere Championship ve Bundesliga II'yi belirledim. Yaklaşık 2 ay gibi bir süre içerisinde bu liglerde top koşturan sayısız oyuncuyu izleme fırsatım olacak.

Yalnız şu notu da eklemeden geçmeyeyim: Almanya gözlemim yalnızca Bundesliga II ile sınırlı kalmayacak. Bazı Alman kulüplerinin rezerv takımlarını, Regionalliga Nord, Regionalliga Süd ve Regionalliga West gibi liglerde parlayan gutbetçi oyuncularda gözlem içerisinde yer alıyor. Yerli kıtlığının yaşandığı ülkemizde - milli takımlar ve kulüplerimiz dahil - gurbetçi oyuncuların önemi artıyor. Yetenekli gurbetçi arkadaşlarımızı tanıtmaktan da büyük keyif alabileceğimi söyleyebilirim.

Yukarıda bahsi geçen liglerden (Bundesliga II, İngiltere Championship, Serie B) şu ana kadar değindiğimiz bazı oyuncular;





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder