22 Şubat 2011 Salı

Andre Carrillo Sevilla'nın Radarında


Güney Amerika 20 Yaş Altı Turnuvasında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve yaptığımız değerlendirmede Turnuvanın Altın Karmasında yer verdiğimiz ve ayrıca başlığını girdiğimiz Andre Carrillo ünlü İspanyol kulübü Sevilla'nın radarında.

Allianza Lima forması ile turnuvada izlediğimiz sağ iç ve sağ açık pozisyonlarından farklı olarak forvette görev yapan oyuncu bu pozisyonda gösterdiği performansla da iki haftada 2 gol atarak başarılı performans gösterdi. Ve "Haftanın Futbolcusu" seçildi.

Turnuva değerlendirmemizde de söylediğimiz gibi Carrillo'nun yakın zamanda Avrupa'ya transferi süpriz sayılmamalı.

Vincenzo Montella



Roma'nın yeni teknik direktörü efsane futbolcu Vincenzo Montella oldu bilindiği üzere. Futbolculuk yıllarında bir yıl formasını giydiği Genoa'dan ayrılıp, bu takımın en büyük rakibi olan Sampdoria'nın yolunu tutan Montella'ya Genoa taraftarı hala kızgın. Roma'nın başını da bir Genoa maçı sonrasında geçmesi biraz manidar oldu.

Roma kariyerinde forma numarası yüzünden tartışma yaşadığı Batigol'ün şöhret olarak biraz arkasında kalsa da, hep belli bir standart yakalamayı başarmıştı Montella. Teknik Direktörlük kariyeri de böyle olur umarım.

Kendisiyle özdeşleşen gol sevincinden birkaç kare;


Tabii bir de şu var;


Tarih 10 Mart 2002. Yer Stadio Olimpico. Fazla söze gerek yok. Böyle bir adam Montella.