2 Mayıs 2011 Pazartesi

Luciano Narsingh

Tam İsmi: Luciano Narsingh

Uyruk: Hollanda

Oynadığı Klüp: Heerenveen

Mevkii: Kanat Forvet

Doğum Tarihi: 13.09.1990

Boy: 1,78

Ayak: Sağ





Heerenveen, hücum gücü yüksek, savunma yönü zayıf bir takım olmuştur her zaman. İkisinin arasında bir türlü denge kuramadıkları için tam olarak başarılı olamamışlardır. Uzun süre de olamayacaklara benziyorlar.

Bu sezon Beerens, Assaidi, Bas Dost gibi isimlerin arasında rotasyonda da olsa kendini gösteren bir isim var: Surinamlı bir anne ve Hintli bir babadan olan, Luciano Narsingh.

Narsingh, Hollanda doğumlu ve Hollanda Milli Takımı için mücadele ediyor. Geçen sezon Heerenveen'in rezerv takımında gösterdiği etkili performansla A takıma yükselen Narsingh, bu sezon genellikle rotasyonda kullanıldıysa da, aldığı süreleri iyi değerlendirmeyi başardı. İleri üçlünün sağında yer alan Narsigh, müthiş hızlı, teknik ve birebirde son derece etkili bir oyuncu. Ters kanatta o kadar etkili değil. Oyununa bu artıyı da eklerse çok iyi yerlere gelebilir. Fizik olarak da kötü bir oyuncu değil. Son derece atletik ve güçlü bir oyuncu.

Gösterdiği etkili performansla Hollanda U21 Milli Takımını da çağrılan Narsingh, forma giydiği 2 maçta 1 gol atma başarısını gösterdi.

Bu sezona ait istatistikleri (Şu ana kadar)

25 Maç: 5 gol, 12 asist. Toplam dakika: 1533.

Video geçen seneye ait.