13 Ocak 2011 Perşembe

Nils Petersen
















Tam İsmi: Nils Petersen

Uyruk: Almanya

Oynadığı Kulüp: Energie Cottbus

Oynadığı Mevkii: Forvet

Doğum Tarihi: 06.12.1988

Boy: 1,89

Kilo: N/A

Ayak: Sağ

İnceleme

Energie Cottbus'un dünya futboluna armağan edeceği bir isimle tanıştırıyoruz şimdi sizleri. Bu isim santrfor oyuncusu Nils Petersen'den başkası değil.

Merkezi santrfor özellikleriyle donanan Petersen, fiziki avantajlarını yumuşak bilekleri ve hırslı kişiliğiyle harmanlayınca, ortaya durdurulması çok güç bir oyuncu çıkıyor.

Bu sezon Cottbus formasıyla oldukça etkili bir performans ortaya koyan Petersen'in en büyük özelliği tam bir santrfor olması. Golü adeta koklayan genç oyuncu, karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda affetmemesi ve üstün hava hakimiyetiyle biliniyor.

Genç Alman'ın talipleri şimdiden artmaya başladı bile. Hugo Almeida'nın Beşiktaş'a transferinden sonra merkezi santrfor açığını kapatmak isteyen ''Mızıkacılar'', Petersen'e yöneldiyse de sonuç alamadı. Forvetteki eksikliğini Denni Avdic ile gidermeye çalışacak Bremen. Avdic'e de dikkat diyelim, bir gözünüz üzerinde olsun.

Almanya Milli Takımı'nın alt kategorilerinde forma giyen Petersen'in en büyük hedefi ise A takıma seçilmek. Genç oyuncunun piyasa değeri 2.500.000 milyon € (Transfermarkt.de değeridir.)

Bu sezona ait istatistikleri:

19 maç 13 gol 4 asist. Toplam dakika: 1644


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder