3 Nisan 2011 Pazar

Stefan Strandberg

Tam İsmi: Stefan Strandberg

Uyruk: Norveç

Oynadığı Klüp: Valerenga

Mevkii: Stoper

Doğum Tarihi: 25.07.1990

Boy: 1,89

Ayak: Sağ





İskandinav ülkelerinde ligler başladı. Norveç Ligi'nde henüz 2 hafta geride kaldı; ancak kaliteli oyuncular kendilerini bir bir göstermeye başladı bile.

Geçtiğimiz sezon Norveç Ligi'nin en iyi 3 genç oyuncusundan biri olarak gösterilen Strandberg'de bu kaliteli oyunculardan yalnızca biri. Havadan ve yerden oldukça etkili olan Strandberg'in önemli özelliklerinden biri de topla arasının iyi olması. Yerden veya orta mesafeli attığı paslarla, geriden oyun kurabiliyor. Çabukluğu da fena değil. İleride çok daha iyi yerlere gelebileceğini düşünüyorum.

Geçen sezona ait istatistikleri

28 maç, 1 gol 2 asist. Toplam dakika: 2348.

Bu sezon

2 Maç, 180 dakika.

Lewis McGugan

Tam İsmi: Lewis McGugan

Uyruk: İngiltere

Oynadığı Klüp: Nottingham Forrest

Mevkii: Orta Saha Orta/Box to box

Doğum Tarihi: 25.10.1988

Boy: 1,88

Ayak: Sağ





Turnuva nedeniyle bloga pek yazı yazamadık. Haliyle hakkında yazı yazacağımız oyuncuların sayısı bir hayli birikti. Ufaktan başlamakta fayda var.

Championship gözlemim devam ediyor elbette. Emin olun Championship'te forma giyen birçok oyuncu, ligimizin takımlarından herhangi birinde banko oynar. Oyuncu kalitesi bayağa yüksek bir lig anlayacağınız.

Lewis McGugan bu sezonun parlayan isimlerinden biri. Nottingham Forrest orta sahasının en yaratıcı ismi olan McGugan, takımın beyni konumunda. Etkili ara pasları, uzaktan attığı şutları ve duran topları oldukça etkili kullanmasıyla ön plana çıkıyor. Fazlasıyla güçlü olan oyuncunun ayağından top almak güç. Takımı baskı altındayken sorumluluk alıp topla kat etmesi de artılarından biri.

Transfermarkt.de'ye göre sözleşmesi sezon sonu sona eriyor. Eğer sözleşmesi hala uzatılmadıysa, kendisini ligimizde görmek isterim.

Bu sezona ait istatistikleri (Şu ana kadar)

36 Maç: 11 gol, 8 asist. Toplam dakika: 2549