25 Şubat 2011 Cuma

Scott Sinclair

Tam İsmi: Scott Andrew Sinclair

Uyruk: İngiltere

Oynadığı Klüp: Swansea City

Mevkii: Kanat Forvet - İkinci Forvet

Doğum Tarihi: 25.03.1989

Boy: 1,77

Ayak: İkiside






Scott Sinclair'i futbolseverler Chelsea'den hatırlayacaktır. Büyük umutlarla geldiği Chelsea'den doğru düzgün maç yapamadan, henüz 20 yaşındayken ayrılan Sinclair, tıpkı Adel Taarabt gibi kendisinden beklenen çıkışı (özellikle bu sezon) gerçekleştiren isimlerden.

Her iki kanatta da başarıyla görev yapabilen oyuncu 4-3-3 düzeniyle sahaya yayılan Swansea'da genellikle sol kanadı kullanıyor.

Üstün tekniği, çabukluğu ve kaliteli gol vuruşlarıyla ön plana çıkan Sinclair'in en iyi özelliklerinden biride savunmanın arasına yaptığı boş koşular. Videoda da farkedeceksinizdir, savunmanın arasına müthiş sızıyor ve plaseyi köşeye çok iyi bırakıyor.

Kaliteli gol vuruşları dedik. Sinclair'in büyük gelişme gösterdiği noktalardan biri de gol vuruşları. Bundan 2-3 sezon önce Chelsea'den kiralık olarak gittiği Birmingham'da forma giyerken kaçırdığı goller nedeniyle taraftarlardan bayağa bir küfür yiyordu. Ancak bu problemini aşmış. Kaleciyle karşı karşıya kaldığı zaman oldukça sakin. Bu sakinlikte golü getiriyor zaten.

Gösterdiği etkili performansla İngiltere U-21 Milli Takımına da çağrılan Sinclair'in geleceği çok parlak.

Bu sezona ait istatistikleri (Şu ana kadar)

34 Maç: 19 gol, 3 asist. Toplam dakika: 2845


Video

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder